Merit Geliyor!!!!!

Min Li Li | 12/20/2014 |
10410851_793057360755902_8892054590822629942_n

Sonunda diyorum.Gözümüz yollarda kaldı,keşke serinin deva kitapları sıklıkla çıksa da bizde orjinale yetişsek. :)



Chicago Vampirleri Serisi'nin 4. kitabı
"Sert Isırık" geliyor...

Yeni vampir olmuş Merit zor zamanlar yaşamaktadır. Şekil değiştirenler dünyaya varlıklarını duyurduklarından beri insanlar doğaüstü varlıklara karşı bir araya gelmişlerdir. Her an birer kesici aletle değiştirebilecekleri protesto dövizleriyle, Cadogan Evi’nin önünde kamp kurmuşlardır. İçerideyse, Merit ve yeşil gözlü gönül avcısı Lider Ethan Sullivan arasındaki ilişki biraz… gergindir. Derken Chicago valisi, gizli bir toplantı için Merit ve Ethan’ı çağırır ve onlara, üç kişinin kayıplara karıştığı vahşi bir vampir saldırısından söz eder. Valinin mesajı açıktır: Ev’inizi düzene sokun. Yoksa karışmam.


Merit’in, bu olayın derinliklerine inmesi gerekmektedir, ancak kimin onun tarafında olduğunu bir türlü anlayamaması da işini zorlaştırmaktadır. Bu nedenle o da, uzun boylu, gizemli ve saldırı hakkında birtakım gizli bilgilere sahip olabilecek bir yeraltı vampir grubuna üye olan birinden kendisine bir iyilik yapmasını ister. Merit çok geçmeden kendini Chicago’nun karanlık, sert ve doğaüstü çevresinde bulur; onlara karşı gelen insanların en büyük korkularını gerçek kılan vampirlerle dolu ancak Merit’in, ellerini biraz da olsa kana bulamadan vampir olamayacağını öğrendiği bir yerdir burası…

“Mükemmel şekilde ilgi uyandıran bir kadın kahraman.”
* Julie Kenner

“Nancy Drew’u çok sevmişseniz ama her zaman onun kılıç kullanan, ölümsüz agresif kahraman olmasını da dilemişseniz, Merit tam sizin kahramanınız demektir.”
* Geek Monthly

“Charlaine Harris’in Sookie Stackhouse ve Laurell K. Hamilton’ın Anita Blake serisi hayranlarının ilgisini çekecek, azimli ve zeki bir kadın kahraman.”
* Library Journal

“Etkileyici bir kentsel fantazya eseri.”
* Publishers Weekly

2 yorum:

  1. Ayy hadi gözün aydın kuzum ya ;)
    Çok istiyordun serinin devam etmesini.
    İnşallah dediğin gibi sık sık çıkarırlar ;)

    YanıtlaSil
  2. Aynen kuzum,heyecanla beklemedeyim. :)

    YanıtlaSil

Copyright 2013 © BİR OTAKUNUN DÜNYASI

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI