[Kitap] Düğün Hediyesi

Min Li Li | 4/26/2014 |
düğün hediyesi 1
Julie Delgado, restoranına kapadıktan sonra, San Francisco'da ünlü bir düğün mekanı olan Rose'un Köşkü'nde geçici olarak işe başlar. Julie hazırlayacağı mönüyle gelinle damadın başını döndürmeyi planlıyordur, böylece yeni patronunu etkileyecektir. Ancak kaderin Julie için farklı planları vardır. Damat yerine Damadın kardeşi ünlü şef yemekleri tatmaya gelince işler umduğu gibi gitmez. 

Andrew Kyle, ünlü bir şef olmakla birlikte yaptığı eleştiriyle Julie2nin restoranının sonunu getiren kişi olma özelliiğine de sahiptir. Andres, Julie ile Rose'un Köşkü'nde tanıştığı anda onun risk almayan biri olduğunu anlamıştır. O andan itibaren Andres'un tek istediği, Julie'nin kalbine ördüğü bu zırhı kaldırmaktır. 

Andrew'la aralarındaki karşa konulmaz kıvılcıma rağmen Julie, hayatında bir kez olsun aşkı göze alabilcek midir?



düğün hediyesi

Yorum:  [SPOİLER İÇERİR,KİTABI OKUMAYAN  YORUMUMU OKUMASIN]

150 sayfalık bir kitap,bir saat içinde bitti. :D
Kapağına hayran kaldım ve konusuda hoşuma gittiği için listeme ekledim.Yorumlara baktım çoğu da beğenmiş.
Ama okurken cidden hayalkırıklığına uğradım.Daha farklı olsun isterdim.

Bir kere Julie sürekli özür diliyor.

Sürekli Andrew'den özür dilemesi.E be kadın bu adam senin restoranının kapanmasın neden oldu.İnsan bir bağırı,çağırır,yüzüne vurur herşeyi ama yok.Bizim zavallı kızımız naptı? Bütün suçu kendinde buldu.

Rose'un onu kovmasından sonra gidip ondan özür dilemesi...

Ve benzeri şeyler yani okurken kızımız beni deli etmedi değil açıkcası.Andrew'e de çok kızdım tabi ama yinee sevdim çılgın şefi. :D

Beş kitaptan oluşan bir serinin ilk kitabıymış Düğün Hediyesi.Bir şans daha vermeye karar verdim yazara umarım diğer kitabında da beni hayal kırıklığına uğratmaz. *-*



Untitled-3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Copyright 2013 © BİR OTAKUNUN DÜNYASI

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI