A'dan Z'ye Kitap Cenneti

Min Li Li | 1/21/2016 |

Selam!!! :)

Yeni bir etkinlikten merhaba.

Bu sefer ki etkinliğin kurucusu Kitap İklimi Pınar,Hayal Perest'in Zaman Yolculuğu ile bende yandaşlarıyız. :D

Adından da anlaşılacağı üzere alfabe de yer alan her harftan bir kitap ismi buluyoruz,ben kitaplığımda yer alan kitaplardan oluşturdum listeyi.
Sadece "I" harfinden kitap bulamadım.Sizin bildiğiniz kitaplar varsa öneri alabilirim. :)



KURALLAR;

1. A’dan Z’ye Kitap Cenneti etkinliğimizin başlangıç tarihi 21 Ocak, bitiş tarihi 21 Mart’tır. 21 Şubat’ta da bir ara kontrol yaparız.

2. Etkinliğe katılmak isteyenler yapması gerekenler çok basit. 28 harf için 28 kitap seçeceksiniz. Herhangi bir puanlamamız olmadığı için bir harften iki kitap okumanın bir getirisi olmayacak. 

3. Etkinliğe katılmak isteyenler 3 bloga da yorum bırakabilir. Listelerinizi istediğiniz platformda (blog, instagram,facebook) yayınlayabilirsiniz. Listenizi yayınlarken hazırladığımız görseli kullanabileceğiniz gibi kendi hazırladığınız bir görseli de kullanabilirsiniz. Sadece yazmanız bile kabulümüzdür. :)

4. Sonucunda bir ödülümüz yok. Amacımız, okuma listelerimizi daha eğlenceli bir hale getirmek. Tabii ki sponsor olmak isteyen yayınevi-yazar olursa hayır demeyiz. :)

Gelelim benim listeme;



Etkinlik resmi için; tık tık.

Bu listenin tamamına uyar mıyım muamma ama elimden geldiğince uymaya çalışacağım,malum süre bayağı uzun. :D

6 yorum:

  1. Ben hemen katılıyorum.En sevdiğim şeylerden biri zaten liste yapmak olunca katılmasam olmazdı :)
    http://gokhantezcan.blogspot.com/2016/01/adan-zye-kitap-cenneti.html

    YanıtlaSil
  2. Merhaba
    Bende gece yazıyı okuyunca şöyle bir deneyeyim diye heveslendim ama listenin yarısını dolduramadım :D Birde benim okuduğum kitaplar ile iki ayda 28 kitabı bitirmem imkansız gibi bir şey. Ondan denemeden, başından vazgeçtim. Güzel fikir buda, okuma şenliği gibi. Okuma şenliğine de kendi okuma listemden çok uzaklaşacağım için bulaşmıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :)
      Aslında hepsinin dolması şart değil.Maksat okumak zaten. :)
      3 ay süremiz.Okuma şenliği daha genel o yönden dediğiniz gibi okuma listenizden uzaklaşmanız normal ama bunda dediğim gibi hepsi dolmasa da olur bence. :D

      Sil
  3. Yıldız Tozu ve Narnia Günlükleri'nin filmlerini izlemiştim, kitaplarını da okumak isterim özellikle Yıldız Tozu'nu :)) Hatta aklımdayken not alayım :D
    Bu listeyi de yapmak isterim ama şimdi şenliğe katıldım, onun listesi falan derken birbirine girecekler. O yüzden umarım ileride katılırım :)) Güzel okumalar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Yıldız Tozunun filmini izledim ama Narnia günlüklerini izlemedim daha. :)

      Şenlikteki kitapları bu listeye ekleyebilirsiniz.Bizde öyle yaptık. :D

      Teşekkür ederim. <3

      Sil

Copyright 2013 © BİR OTAKUNUN DÜNYASI

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI