[Kitap] Aşk Kaç Beden

Min Li Li | 1/07/2016 |

Orjinal Adı: You Don't Have to Say You Love Me 
Yazar: Sarra Manning
Çevirmen: Filiz Tülek
Tür: Romantik Komedi,Chick Lit
Goodreads Puanı: 3.99
Sayfa Sayısı: 608
Yayınevi: Feniks Kitap
Çıkış Tarihi:  2012

Kuralları Yıkmanın Tam Zamanı!

Kitap kurdu olan tatlı Neve Slater oyunu hep kurallarına göre oynardı, ta ki Max'la tanışana kadar.

Neve Slater, arşivde çalışan kitap tutkunu yirmi beş yaşında genç bir kadındır, ama Neve'in kendisiyle ilgili çok ciddi bir sorunu vardır: Beş yıldır aşık olduğu ve üç yıldır görmediği platonik aşkı William, Londra'ya dönmeden önce otuz altı bedene inmek ve William'ı kendisine âşık etmek.

Neve bu süre zarfında çok ciddi bir diyet ve egzersiz programı uygular, yalnızca fiziksel olarak değil, her anlamda mükemmel olmalıdır. Daha önce hiç ilişkisi olmayan Neve ilişki yaşamanın da ne demek olduğunu deneyimlemek ister ve kendisini kız kardeşi Celia'nın çalıştığı dergide editörlük yapan çapkın ve seksi Max'la çıkarken bulur.

Acaba William döndüğünde her şey Neve'in hayal ettiği gibi mi olacak? Ya da otuz altı beden olduğu zaman Neve'in tüm sorunları çözülecek mi? Yoksa başka, bambaşka gerçeklerle mi yüzleşmek zorunda kalacak? 

 Kitaba 3 mü yoksa 4 mü versem kararsızım.

Evet,okurken eğlendim.Max'i çok sevdim ama Neve'nin bazı davranışlarına sinir olmadan da edemedim.

Yahu yanında Max gibi biri dururken hala William diye tutturmasına feci gıcık oldum.Hele son ana kadar yok ben William'a aşığım laflarına daha da gıcık oldum. :D
Eğer William'ın o son olayı olmasaydı finali de William ile kapatırdı kesin. -_-
Sen Max ile her şeyi yap sonrada William'a aşığım ben de.Hayır sözde çok zeki bir kadınsın ama adamın seni kullandığını göremeyecek kadar aptalsın gördük.

3 puanı vereceğim sanırım.Bunun tek nedeni Max,o olmasaydı sanırım kitap daha da çekilmez olurdu.

Yazar biraz fazla tutmuş kurguyu sanırım,bu hikayeyi 600 sayfadan daha azıyla da harika bir şekilde yazabilirdi bence ama pekte sıkılmadım o kısımlarda zira Max ile doluydu çoğu. :D


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Copyright 2013 © BİR OTAKUNUN DÜNYASI

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI