Yeni Blog,Yeni Tema

Min Li Li | 1/04/2015 |

Bu yazıyı yazmazsam olmazdı. :D
Blogumu takip etmeyenlerden neden bahsediyor bu diye düşünebilir ama eğer takip edenler varsa eskiden wordpresste olduğumu bilirler.


Wordpress çok iyi ve kullanımı kolay olsa da ücretsiz kullananlar için pek ayrıcalık tanımıyor maalesef.Yine de kullanmaya kararlıydım ama blogumda kullanmak istediğim özellikleri çoğu olmayınca acaba blogspota mı geçsem diye düşündüm.Sonra arşiv kısmı aklıma geldi.Aman canım kim uğraşacak hepsini tek tek geçirmeyle dedim olayı kapadım bir süreliğine.Sonra bir haftasonu wordpressten blogspota içerik atarılabiliyor mu acaba bakayım netten dedim ve yapılabiliyormuş.Hem de çok kolay oldu.Wordpressten blogspota içeriği aktarmak bir dakika bile sürmezken blogspotta blogu düzenlemek bir gün sürdü resmen. *-*

Bu noktada iki kişiden bahsedeceğim.İlki blogu açtığım gün saatlerce blogumu adam etmeye çalışan caaaağğnımmm dostum Keiko Matsuko.Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır, üşenmeden blog ile ilgili bütün detayları kendisi halletti ve bana blogu hazır halde verdi.Buradan bir kez daha teşekkür ederim. :)

Diğeri ise çoğu kişi biliyordur eminim Kristal Kitap.Bloguma sıfırdan yeni bir tema yaptı.Bir sürü şeyiyle ilgilendi günlerdir ve dün itibariyle bir kaç saat daha benimle tema üzerinde yapılacakları söyleyerek temayı bloga entegre etmeme yardım etti ve böylece yeni temam artık kullanıma hazır oldu.Kendisine ne kadar teşekkür etsem az kalır kesin.İstemese uğraşmayabilirdi ama yardım etmeyi teklif etti,tabi bende çölde vaha bulmuş gibi hemen kabul ettim. :D
Temanın en ince ayrıntısına kadar düşünüp sürekli beni bildilendirdi ve sonuçta ortaya böyle harika bir tema çıkardı.Cidden çok ama çok teşekkür ederim canım. :)

10 yorum:

  1. Güzel günlerde kullanman dileğimle Min, çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım. ^_^ Umarım içine baya bir sinmiştir. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sinmez olur mu canım,çok beğendim,bayıldım.Uzun süre değiştirmeyeceğim hatta hiç değiştirmem belki. :)

      Sil
  3. Bloğun zaten güzeldi ama daha da güzel olmuş canım :) Yazını okumadan önce Kristal'in bloğuna ne kadar benziyor diye düşündüm. Kristal bana da yardım etti, yardımını esirgemiyor sağ olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. :)
      Evet sağolsun yardım etmekten kaçınmıyor,ona ne kadar teşekkür etsem az kalır. ^_^

      Sil
  4. Yeni blogun hayırlı olsun kuzum ;)
    Bol takipçili ve bol yorumlu olur inşallah :D

    YanıtlaSil
  5. Yeni tasarımın güzel olmuş. Benim için biraz karmaşık geldi ama bir çok başlık olunca böyle oluyor sanırım. Taşıma işlemi sırasındaki sorunları halletmene sevindim. Hayırlı olsun yeni tema ve yeni adresin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. :)
      Gadget kullanmayı sevdiğim için iki taraftada olsun dedik. Evet hallettim onları çok şükür.Artık gönül rahatlığıyla giriyorum bloga.Çok teşekkür ederim. :)

      Sil

Copyright 2013 © BİR OTAKUNUN DÜNYASI

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI