Kitap Meydan Okuması [21.Gün]

Min Li Li | 1/05/2015 |


21.Gün -- Okuduğunuz ilk roman? (Hatırladığınız kadarıyla)

Hmm ilk okuduğum kitaplar öykü ve daha çok ilkokul öğrencilerinin okuyacağı tarzı kitaplardı ama roman olarak İpek Ongun'un Yaş 17 kitabını okudum.Kitabı ortaokulda okuduğum için içeriği hakkında aklımda pek bir şey kalmamış. :D

10 yorum:

  1. İlk okudugum kitap Kucuk prens :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel. :)
      Benim ilk okuduğum kitap Karga ile Tilki adıyla yanınlanan içinde La Fontaine'in diğer hikayelerininde bulunduğu bir kitaptı ama onu birinci sınıfta okumuştum. :)

      Sil
    2. Bende o kitabi ilkokulda okudum simdi hatirladim :) ama sen benden once okumussun ben 3 yada 4 e okumustum galiba tam hatirlamiyorum bi de kucukken okulda omer seyfettin'in kitaplarini cok okuturdu bizim okuldaki ogretmenler hatta hala omer seyfettin'in kitaplari durur kutuphanemde ilkokuldan beri sakliyorum :)

      Sil
    3. O kitabı bana halam hediye almıştı.Zaten benim okuma aşkımın başladığı zaman o zamandır sanırım.Eğer o kitabı almasaydı ve bende okumasaydım belki sonraları okumak için ailemden kitap almalalarını istemezdim.Şimdi alakasız bir konu olacak ama babam ile ne zaman dışarı çıksak hep bana kitap almasını isterdim.O da Kırmızı Başlıklı,Pamuk Prenses,Külkedisi vs. masallarının birinci sınıf için olanlarından alırdı. :D

      Ayy bende birinci sınıftan beri okuduğum hikayeleri hala saklıyorum duruyorlar.Birinci sınıfta bilinen masalları çok okurdum genelde,tabi birinci sınıf olduğu için çoğunlukla kısaltılmış,az sayfalı olanları.Zamanla sayfa sayıları kalınlaştı tabi. :)

      Aklıma geldi 18 yıl olmuş ama hala duruyorlar kitaplığımda,bir ara onlara bakıp resimlerini çekeyim. :D

      Sil
    4. İyi bir halan varmis senin kitap kurdu olmana vesile olmus :) bencede mutlaka cekip atmalisin dort gozle bekliyor olacagim :)

      Sil
    5. Öyle sanırım. :) En kısa zamanda çekip ekleyeceğim. :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Hemen bakıyorum canım,teşekkür ederim. :)

      Sil
  3. Merhabalar,
    Blogunuzu çok beğendim ve sizi takibime aldım. Bende bloguma beklerim.
    Sevgiler,
    http://hayatimakyajla.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :)
      Çok teşekkür ederim,çok mutlu oldum. :)
      Hemen bakıyorum blogunuza. ^^

      Sil

Copyright 2013 © BİR OTAKUNUN DÜNYASI

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI