[Mim] The Book Sacrifite Tag

Min Li Li | 9/28/2014 |
1377577_10202388594460875_1183979417_n
Yaz aylarında epey popüler olan mimleri bende yapmazsam olmazdı. :D

Bu sayede blogumda canlı kalmış oluyor hem.Eğer okuyan olursa ve hala yapmamış varsa sizin cevaplarınızı da merak ediyorum. :)




Senaryo 1- Kitapçıda kitap seçtiğinizi düşünün,bir anda bir zombi saldırısıyla karşılaşıyorsunuz ! Etrafınız ordan oraya koşuşan insanlarla dolu,karşılık verebileceğiniz bir silahınız ya da sığınabileceğiniz bir yer yok.Tam o sırada kitapçının sahibi bir duyuruda bulunuyor. Bu zombilerin tek zayıf noktası herkesin bayıldığı ama sizin nefret ettiğiniz bir kitaplar. O yüzden size bunu yaşatan bir kitabı seçmeniz gerek !

Hemen cevap veriyorum.Rachel Gibson’ın Papatya Falı kitabı.Şimdiye kadar okuduğum kitaplar içinde en en en nefret ettiğim kitap olma ödülünü hakkıyla kazandı.

Senaryo 2: Bir kuaföre gittiniz ve saçınızı yaptırdınız. Blendax reklamındaki abladan bile güzel ,hacimli saçlarınız var. Derken deli gibi bir yağmur bastırıyor, şiddetleniyor,şiddetleniyor ! Kendinizi korumak için hangi ''devam kitabını'' feda ederdiniz ?

Kuaföre gidip saç yaptırmasamda bu soruya cevap olarak Küçük Yalanlar Yüksek Topuklar kitabını söylerim.İlk kitabına bayılmış biri olarak ikinci kitabı beni pek tatmin etmedi açıkcası umduğumu bulamadım.

Senaryo 3: Edebiyat dersinde hocanız klasiklerin ne kadar önemli olduğundan,dünyayı nasıl değiştirdiğinden bahsediyor. Ama siz bu konuşmaya katlanamıyorsunuz ve hayatınızda okuduğunzu en tiksinç klasiği hocanızın kafasına fırlatıp,gururla bunun nedenlerini açıklıyorsunuz.

Hmm güzel soru,çok fazla klaisk okumadım ama okuduklarım içinde sanırım Silahlara Veda kitabını fırlatırdım. :D

Senaryo 4 : Küresel ısınmanın dünyanın anasını ağlattığı bir dünya düşünün.İnanılmaz sıcak ya da inanılmaz soğuk hava koşullarıyla yaşıyorsunuz. Eskimo ceketinizi giyip ısınmak için gayret ediyorsunuz. Isınmak için hangi kitabınızı yakardınız ?

Başka bir güzel soru daha.Bir sürü kitap ismi sayabilirim mesela ilk soruya verdiğim cevaptaki kitap. :D

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Copyright 2013 © BİR OTAKUNUN DÜNYASI

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI