Gecenin Sonu - Lauren Blakely || Kitap Yorumu

Min Li Li | 9/01/2015 |

Orjinal Adı: Night After Night
Yazar: Lauren Blakely
Çevirmen: Ezgi Özkanlı
Tür: Erotica,Romantik
Goodreads Puanı: 4.06
Sayfa Sayısı: 318
Seri Sıralaması: Seductive Night Serisi #1
Yayınevi: Agapi Yayınları
Baskı Yılı: 2015
Kendini benim kontrolüme bırak.” Dünyaları seks, aşk ve yalanlarla doluydu. Onu baştan çıkarıyordu. Aklını ve bedenini tamamıyla ele geçirmişti. Ruhu da sözcükleri kadar seksiydi. Clay Nichols, Julia Bell’in isteyebileceği her şeye sahipti, ama aynı zamanda da sahip olamayacağı tek şeydi. Bir gece hayatına girmiş ve ona hiç bilmediği bir zevkin ve aşkın kapılarını açmıştı. Bedenini ve düşüncelerini ele geçirmişti. İşte bu da onu çok tehlikeli kılıyordu. Julia, onunla geçirdiği, aklını başından alan bir haftanın ardından ondan apar topar kaçmıştı, ama şimdi Clay, ona sahip olmaya kararlı bir tavırla karşısında duruyordu. Julia, onda uyuşturucu etkisi yaratıyordu. Ateşli, unutulmaz ve asla tadına doyulmayan. Julia, onun için tam bir gizemdi ve Clay mücadele etmeden onun gitmesine izin vermek niyetinde değildi. Ama Julia’nın mutlu olabileceğine dair en ufak ihtimali dahi yerle bir etmekle tehdit eden karanlık sırları vardı. O aranan bir kadındı – riskli, tehlikeli – ama yine de aralarındaki çekim inkâr edilemezdi. Aşkta daha önce hüsrana uğramış iki insanın tutkuları ve özlemleri, tehlikeyle buluştuğunda yeniden güvenmeyi başarabilirler miydi?


İlk çıktığı zamandan beri merak ettiğim bir kitap Gecenin Sonu.

Julia ve Clay'ın ilk karşılaşmalarında malum sona gitmeleri biraz sizi şaşırtabilir ama ilişkilerinin temeli zaten tek gecelik ilişkiye dayanıyor. Julia son zamanlarda zor günler geçirdiği için tek gecelik bir ilişki de sakınca görmüyor ama iş tahmin ettiği gibi gitmiyor tabi. Clay onu tekrar görmek isteyince ilişkilerinin de boyutu değişiyor. :D

Kitap  bu türde sıkça karşımıza çıkan erkek karakterin çok zengin bir ceo olması tabusunu değiştirmiş.Tamam erkek karakterimiz yine çok zengin ama eğlence sektörünce olan bir avukat kendisi.

İkisi de farklı şehirlerde olmalarına rağmen ilişkilerine bir şans veriyorlar ve sevgili oluyorlar.

Clay geçmişte yaşadıklarından dolayı sırlardan nefret ediyor ama Julia'nın bir sırrı var.Çok kötü bir şey değil belki ama hayatındaki insanları etkileyecek türde.Bu yüzden de sevdiklerine zarar gelmeden bu işi halletmeye çalışıyor,yine de bir insan bu tür bir şeye bir yere kadar katlanabilir diye düşünüyorum.

Zaten Clay'de Julia'nın bir şeyler sakladığını anlıyor ve Julia'ya söylemesi için diretiyor.Ama kızımız sürekli güven banaiben halledeceğim bu işi havalarında. *-*
Kızım söylesene işte,Clay avukat tamam belki eğlence sektörünce çalışan insanların avukatlığını yapıyor olabilir ama sonuçta avukat sana yardım edebilir.

Bu durumlarda Julia'nın bilmişliğine çok gıcık olduğum doğrudur ama o da kendince sevdiklerini korumaya çalışıyordu.Bu yüzden bu tavrına uyuz olsam da bir şey diyemiyorum,kendince doğru olanı yapmaya çalıştı.

Julia Clay'e neler olduğunu söylemeyince,sırlardan nefret eden avukatımız da bir şey yapıyor ve kitap orada bitiyor.

Kitabı kapattığımda bu kitap burada bitmiş olamaz dedim.İkinci kitap hemen çıkmalı!!!!

Kitabın orjinal kapağını daha çok beğendim ben,keşke yayınevi orjinal kapak kullansaymış. 
Redaksiyonda pek sorun göremedim ben.

Yayınevi iki ay ara ile seriyi çıkaracaklarını söylemişti.Umarım öyle olur,zira ikili arasında neler olacak çok merak ediyorum. :)

Not: Kitap bolca +18 sahne içeriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Copyright 2013 © BİR OTAKUNUN DÜNYASI

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI