Chantelle Shaw - Melek Yüzlü || Harlequin Yorumu

Min Li Li | 8/17/2018 |

İngiliz zarafetine sahip, ünlü keman virtüözü Ella, yakışıklı ve çapkın Rus milyarderi Vadim Aleksandrov'un ilkel arzularından öylesine etkilenmiştir ki, kendini Vadim'in Akdeniz kıyılarındaki villasında, onun gösterişli hayatını paylaşırken buluverir. Aralarındaki çekimin gücüyle, birbirleriyle olan paylaşımları giderek artsa da Vadim'in gizemli geçmişi ve kalbinin kapılarını aralamayışı, Ella'yı endişelendirmektedir. Vadim bir bebekleri olacağını öğrendiğinde, sevmeyi de öğrenebilecek midir?


Harlequinler ile aramda tuhaf bir ilişki var.Olaylar çok çabuk geliştiği ve bazı şeyler hızlı olduğu için pek sevemiyorum ama sevdim mi de tam seviyorum.
Melek Yüzlü'de böyle bir kitap oldu.Nora'nın hikayesi pek sarmayınca diğer hikayeyi okuyayım dedim ve iyiki de okumuşum.
Tamam özel sahneler birazcık fazlaydı.😂 
Ama karakterleri ve birbirlerine ne kadar direnmeye çalışsalarda aşık olmalarına engel olamayışlarını sevdim.
Gerçi kaçan kovalanır hesabı Vadim, Ella'nın peşinden koştu durdu ama sonunda istediğine kavuştu, hem de istediğinden fazlasını elde etti.
Ayrıca Rus aksanlı bir Vadim Aleksandrov'dan bahsediyoruz lütfen.
Beyefendi sonlara doğru bir odunluk yaptı ama kendini bağışlatması harika oldu.
Ella'yı da son olan olaydaki tavrından dolayı daha da çok sevdim.

Tek eleştirim keşke son kısmını biraz daha uzun okuyabilseydik.
Resmen tadı damağımda kaldı.❤ 

Not: Önceden bir kaç harlequin okusamda bu kitap benim bu türe tamamen başlamamda miladım oldu.Bu yüzden bu yazarın ve kitabın yeri bende ayrı. ❤


1 yorum:

  1. Merhabalar,sizi yeni keşif ettim.Faydalı içerik ile dolu blogunuzu sevdim.Takip ve izlemeye aldım.Bana da beklerim(tariflimutfak/sibelinyemekleri/incilay).Başarılar dilerim.

    YanıtlaSil

Copyright 2013 © BİR OTAKUNUN DÜNYASI

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI